D-PENTUE SYNTYI 5.10.2013 - KAIKKI PENNUT ON JO VARATTU

Ahmakulman D-pentue syntyi 5.10.2013, 4 narttua ja 3 urosta. 

Emä - BH Ahmakulman Boogie Woogie "Kipinä"

  • Kipinä on 3-vuotias terve, keskikokoinen australiankelpie tyttö, lonkat  A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, silmät ja selkä terveet.
  • Niina kertoo koirastaan näin: "Kipinä on nimensä mukaisesti vilkas, innokas ja vauhdikas neiti. Se tekee kaiken aina täysillä, yrittää parhaansa ja työskentelee iloisesti. Se on erittäin kiltti ja miellyttämisenhaluinen pieni työmyyrä, joka jaksaa puurtaa vaikka miten pitkään ja kestää toistoa. Kipinä palkkautuu hyvin sekä lelulla että namilla. Tokossa Kipi tykkää eniten vauhdikkaista liikkeistä, mutta on aina hyvin kuulolla. Agilityssä Kipinä on salaman nopea, ketterä ja lukee pienetkin ohjaukset. Kipinä rakastaa kaikkia ihmisiä sekä koiria, jopa liiaksi asti. Kun mitään ei tapahdu, Kipinä osaa myös rauhoittua ja kotona se onkin melkein huomaamaton."
  • Kipinän päälaji on toko, jossa se kisaa VOI-luokassa. Agilityssä se on myös startannut maxi1-luokassa.
  • Väri:suklaanruskea
  • Kipinä KoiraNetissä  

Uros - TJH (FM) KORAD SE KVA, SE MVA, SE TVA Cukid's Guru "Redo"

  • Redo on 7-vuotias terve ruotsalainen, 50,5 cm korkea australiankelpie herra, lonkat A/A, kyynärät terveet (0)
  • Mariah kertoo Redosta näin: "Redo on fantastinen koira. Se rakastaa työntekoa ja tekee aina  parhaansa. Se palkkautuu hyvin sekä vetoleikeillä että nameilla. Se on luottavainen kaikenlaissa ympäristöissä eikä ole koskaan pelännyt mitään. Se jaksaa toistoja hienosti ja antaa aina vaan enemmän. Se on nopea, mutta parasta siinä on sen tasapainoisuus mitä ikinä se tekeekin! Tokossa sen lempihommaa ovat kaikki noudot. Se on loistava jälkikoira eikä ole koskaan hukannut jälkeä. Redo rakastaa ihmisiä ja tulee toimeen kaikkien koirien ja muiden eläinten kanssa. Voin luottaa siihen täysin enkä pidä sitä koskaan hihnassa. Sillä on suuri miellyttämisenhalu!"
  • Redo on käyttö-, toko- ja muotovalio. KORAD tittelin se on saanut läpäistyään hyväksyttävästi ruotsalaisen luonnetestin sekä jalostustarkastuksen. TJH (FM) tarkoittaa sitä, että Redolla on pätevyys toimia Ruotsin ilmavoimissa partiokoirana. Keväällä 2013 se oli kuukauden avustamassa armeijan koiraohjaajien koulutuksssa. Se on koulutettu ilmaisemaan ihmisiä ilmavainun, jäljen ja äänen avulla. 
  • Redosta löytyy tietoja myös omistajansa Mariahin blogista
  • Väri: punainen

Sukusiitoskerroin 0,42 % laskettuna 7 sukupolven mukaan.

Ahmakulman Boogie Woogie

Cukid's Guru, kuvat: Mariah Andersson